Bil

Tel. 0703-070 070

BÅTFÖRVARING PÅ ORUST - 0703/070 070

Däck & fälg


Ring eller skicka ett mejl till oss och berätta din däckdimension (ex. 205/65R16) och vi återkommer snabbt med ett oslagbart pris till dig. Kontakta oss för pris!

“Vi tar hand om dina däck på bästa sätt så att de får en längre livslängd. Däcken förvaras svalt, mörkt och torrt. Däckförvaring + skifte från 595 :-”

BEHÖVER DU NYA DÄCK?


Vi har bra priser på däck och fälg till såväl bil som båtkärra. Välj mellan märken som: Michelin, Hankook, Good Year, Gislaved, Continental, BF Goodrich, Kumho, Kleber, HiFly, Sunny, CooperTires, General, Tigar...KCR Effektboxar


Vi är återförsäljare av kcr effektboxar. Kontakta oss för pris till just din bil. Läs mer på www.kcr.seFöre

Efter

Underredsbehandling


 

Oberoende tester har visat att de rostskyddsbehandlingar som de flesta bilmodeller har fått i fabriken inte på långa vägar räcker i vårt tuffa klimat. Det spelar ingen roll om det utlovas 6, 8 eller ens 12 års rostskyddsgaranti. Det händer att nya bilar har så dåligt rostskydd att de faktiskt börjar rosta efter bara något år. Rost på vitala delar gör att bilen på sikt kan bli trafikfarlig. Bilrosten kan heller aldrig accepteras eftersom den medför ett enormt slöseri med naturresurser och energi.


 

År av erfarenhet och studier av samtliga bilfabrikat gör att vi vet var bilarnas svaga punkter finns. Vi kan därför skräddarsy behandlingar efter varje bils specifika behov. Ibland behöver inte hela bilen nytt rostskydd utan det kan räcka att delbehandla. Vårt svenska klimat och våra körvanor ställer hårda krav på bilarnas rostskydd.


 

Som bilägare har man oftast hela ansvaret för sin bils vård och rostskyddsunderhåll. Sköter man inte underhållet på ett korrekt sätt enligt Instruktionsboken kan i värsta fall vissa av bilens garantier komma att upphöra.


 

Boka behanding hos oss och resultatet blir en bil som bättre står emot rostangrepp, även på lång sikt.


 

Kontakta oss för pris!


Bilservice


Vi utför service och underhåll på din bil enligt biltillverkarens riktlinjer. Milbunden eller årlig service innehåller till exempel oljebyten, filterbyten, lamp- & slitagekontroller och vätskekontroller. Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Reparation

 

Vi utför alla typer av reparationer och felsökningar på din bil, till exempel bromsbyten, garantireparationer, avgassystem, kamremsbyten, besiktningsansmärkningar. Vi byter även torkarblad och trasiga glödlampor.

 

Kontakta oss för pris!

TILL SALU!

Nedan är ett urval av våra försäljningsuppdrag


Maxi 68

Rullfock, Yamaha 4hk

16.000:-


Nimbus 32 DC Ballista

2 x KAD42


Instant Zip-Up

15.000:-

KONTAKTFORMULÄR

Vänligen skicka din förfrågan via nedanstående kontaktformulär. Vi besvara din förfrågan så snart som möjligt. Tack på förhand!

 
 
 
 
 

VINTERFÖRARA BILEN TRYGGT I VÅRA LARMADE LOKALER


Kontakta oss på 0703-070 070

Återförsäljare Amring, Euromaster & Däckonline

 

Kontakta oss för bäst pris på Orust!

Hjulskifte -Vad gäller?


Enligt svensk lagstiftning ska sommardäck ha ett mönsterdjup på minst 1,6 mm och vinterdäck 3,0 mm.

 

Godkända vinterdäck skall användas mellan den 1 december och 31 mars. Dubbdäck får användas den 1 oktober till den 15 april. Om väglaget kräver det får dubbdäck även användas under andra tidsperioder.

 

Dubbdäck kan enligt lokal lagstiftning vara förbjudna att använda i delar av vissa städer.

NÖTSKÄRS BÅTVARV AB     Båt- & bilförvaring på Orust       Innehar F-skattebevis     0703-070 070 / info@notskar.se          Copyright © All Rights Reserved